KNOWLEDGE

IS VALUE

UTBILDNING

 
Kontinuerlig utbildning är en hygienfaktor inom media som är underprioriterad men nödvändig.
 
Med skräddarsydda lösningar i antingen längre utbildningar eller kort workshop får ni de verktygen ni behöver för att utveckla medarbetare och verksamhet.
 
Klassiska genomgångar eller mobila quiz och case-studies, allt beror på målsättningen med er utbildning.

Med Smart Companys medieutbildningar tar du dina medarbetare till nästa nivå. Med spetsad kompetens kan de ta en rådgivande roll som kan leda till ökad försäljning.

Med ett medielandskap i konstant förändring krävs kontinuerlig utveckling för alla som jobbar inom media.

 

Med skräddarsydda lösningar för olika karriärnivåer ser vi till att ni har den kompetens som krävs för att nå er fulla potential.

Utbildning Smart Data

Vår analysutbildning lär företag förstå, tolka och förmedla viktig information, samt analysera vilken data som är central för att utveckla sälj- marknad- och affärsstrategi.

Utbildningen uppdateras kontinuerligt och skräddarsys för varje kund och målsättning. Ni får tydliga verktyg och case- specifika exempel som passar målsättningen med just er utbildning. Utbildning i Smart Data appliceras med bästa resultat på mindre grupper (8-10 pers).

  • Hur du bygger en övertygande kundpitch

  • Konsten att övertyga

  • Marknadsföring generellt

  • Marknadsföring online

  • Budskap & Kommunikation

  • Presentationsteknik (materialuppbyggnad)

  • Medielandskapets olika delar

  • Specifik workshop

Vi gör interaktiva utbildningar som är anpassade efter både kund och marknad. Kontakta oss med just era behov.

Case & referenser 

Referenser

Thomas är helt fantastisk som lärare! Bland de bästa jag någonsin haft. Pedagogisk, superproffsig, engagerad/hjälpsam som få och vansinnigt rolig!

Elev kommentar

“Thomas Juréhn har varit en väldigt bra föreläsare, engagerad, tydlig och har hjälpt oss få en bra bild av hur vårt framtida jobb kan se ut när vi är klara och gett oss konkreta fall från verkligheten.” 

Elev kommentar