Know

YOUR AUDIENCE

UNDERSÖKNINGAR

Via undersökningar får ni unik data som bidrar till insikter om hur er verksamhet kan utvecklas. Att känna sin konsument är avgörande och med hjälp av smarta frågeställningar och konkreta slutsatser får ni ökad förståelse om var ni hittar nya intäkter.

Step by step

1

Syfte & Mål

Metod & Frågeställningar

Insamling & Analys

4

Insikter & Output

 Implementering

2

5

3

Läsarundersökningar

Läsarundersökningar ger publikationer möjlighet att spetsa innehåll och annonsering vilket bidrar till att bibehålla och öka deras läsarkrets.

Med kundanpassad implementering och tillgängliga rapportformat som till exempel workshop, video, säljpresentation kan våra läsarundersökningar ge din publikation ett nytt lyft och öka betalningsviljan hos dina annonsörer.

Undersökning Onlinebeteende

Analys av online beteenden via en skräddarsydd undersökning ger insikter som hjälper digitala lösningar att hitta det rätta intrycket för de målgrupper man vill nå.

Vår analys av onlinebeteenden ger dig ökad förståelse för dina digitala besökare och hur du utvecklar din digitala affär på bästa sätt.

 

Implementering sker ofta via en workshop där vi går igenom nya möjligheter och riktlinjer.

Annonstest

Förtester av reklam ger marknadsförare möjligheten att effektivisera budskapsdesign och säkerställa rätt respons från konsumenter innan kampanjen går live.

Eye tracking av reklam är en unik metod där man objektivt mäter konsumenters automatiska respons på mediabudskap.

 

Med insikter och analys före kampanjen hjälper vi er;
undvika varumärkesförväxling, säkerställa att målgruppen uppfattar budskapet och att bild/tonalitet passar varumärke och annonsyta.

Varumärkesundersökning

Varumärkesundersökningar visar på styrkor och svagheter. hur dina kunder uppfattar ert varumärke.Det ger underlag på ökad lönsamhet.

 

Undersökningen resulterar i tydliga riktlinjer för förändringar som behöver åtgärdas i syfte att få ökad lönsamhet.

Vi ger dig insikter om den verkliga uppfattningen av ert varumärke.

 

Resultaten visar på en djupare förståelse för vilken position ni har i era kunders medvetande. 

Vi gör alla typer av undersökningar som finns på marknaden idag, kontakta oss med dina behov så skräddarsyr vi en lösning till just dig.